Absorbeer Meer Water

Kom meer te weten te komen over onze all-star formule en over de voordelen van onze ingrediënten.
11
Na
Natrium
Natrium

Natrium is een van de belangrijkste elektrolyten in het lichaam en gaat gemakkelijk verloren als we uitgedroogd raken. Functioneert samen met glucose om de wateropname te bevorderen.

K
Kalium
Kalium

Kalium komt veel voor in bananen. Het is een elektrolyt en is belangrijk voor de spierfunctie en wordt vaak gebruikt door atleten om spierverkrampingen tijdig te stoppen.

Cl-
Chloride
Chloride

Chloride is een van de belangrijkste elektrolyten. Het reguleert de vochtbalans in het lichaam.

30
Zn
Zink
Zinc

Zink heeft krachtige antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen en bevordert wondgenezing. Deze wellness-superheld verdedigt je immuunsysteem en beschermt cellen tegen schadelijke invloeden. Zink ondersteunt ook een gezond brein, helpt ​​lichaam eiwitten aan te maken en koolhydraten af ​​te breken.

12
Mg
Magnesium
Magnesium

Magnesium is de ultieme multitasker. Het is een van de vijf belangrijkste elektrolyten die verloren gaan door zweet. Magnesium helpt de energieverbranding en kan vermoeidheid verlichten. Het helpt ook bij het opbouwen van spieren en ondersteunt je hersenen en zenuwstelsel. We zeiden toch dat het een erg druk mineraal was.

20
Ca
Calcium
Calcium

Calcium is de sleutel tot sterke botten, goede spierfunctie en gezonde hersenen. Nogal een combinatie van brain en power als we het zelf zeggen.

25
Mn
Mangaan
Manganese

Mangaan is een krachtige antioxidant die voorkomt in voedingsmiddelen zoals spinazie of tofu. Het helpt je energie vrij te maken die je gedurende de dag nodig hebt en om je lichaam te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen.

29
Cu
Koper
Koper

Hoewel koper in centen wordt gebruikt, heeft het een veel grotere waarde voor je gezondheid! Het is een essentieel mineraal en antioxidant dat je lichaam gebruikt om botten, rode bloedcellen en bindweefsel zoals collageen te vormen. Het helpt je ​​zenuwstelsel, metabolisme en immuunsysteem soepel te laten werken.

A
Vitamine A
Vitamine A

Phizz bevat de antioxidant bètacaroteen die het lichaam omzet in vitamine A. Bètacaroteen is een rood of oranje pigment dat het meest bekend is vanuit wortelen. Het staat erom bekend je huid stralend te houden en een gezond immuunsysteem te bevorderen.

B
B Vitaminen
B Vitaminen

B-vitamines zijn een geheim wapen van Phizz. Deze unieke mix van 8 B-vitamines zijn essentieel bij het vrijmaken van energie, het bestrijden van vermoeidheid en het lichaam van de nodige brandstof voorzien om de wereld te veroveren. Deze vitaminen helpen je niet alleen om je minder uitgeput te voelen, maar hebben dus ook een aantal andere krachten.

  • Thiamine (B1) - Thiamine, ook bekend als vitamine B1, draagt ​​ook bij aan het hart, het zenuwstelsel en het functioneren van je hersenen.
  • Riboflavine (B2) - Riboflavine, of vitamine B2, is een ander lid van de essentiële B-vitaminenclub. Het is ook belangrijk voor gezonde hersenen en heeft beschermende antioxiderende eigenschappen.
  • Niacine - Niacine is de alias van vitamine B3. Deze zorgt voor mentale behendigheid en hersenfunctie.
  • Pantotheenzuur - Pantotheenzuur wordt ook wel vitamine B5 genoemd. Je zult dit glamoureuze ingrediënt vaak zien in schoonheidsproducten, maar het ondersteunt ook mentale prestaties.
  • Foliumzuur - Foliumzuur is de codenaam van vitamine B9. Dit is een andere belangrijke speler in het vitamine B-complex. Phizz bevat evenveel foliumzuur als een gekookte biet.
  • Biotine - Biotine is een andere vitamine B die vaak in producten wordt aangetroffen, maar het is ook geweldig voor andere dingen dan je glanzende haar en prachtige huid. Biotine zorgt ook voor de werking van je hersenen en zenuwstelsel.
  • B6 - Vitamine B6 is een veelzijdige vitamine. Het helpt bij de vorming van rode bloedcellen en helpt je ​​immuunsysteem in stand te houden, terwijl het ook de werking van de hersenen en het zenuwstelsel ondersteunt.
  • B12 - Vitamine B12 is een essentiële vitamine B-complex die wordt aangetroffen in dierlijk voedsel, dus het is extra belangrijk om aan te vullen in een veganistisch dieet. Het ondersteunt een gezond brein en immuunsysteem en helpt bij de vorming van rode bloedcellen.
C
Vitamine C
Vitamine C

Phizz bevat meer vitamine C dan 3 sinaasappels. Over een kick gesproken! En C heeft zijn reputatie als vitamine-wonderkind verdiend. Het is altijd de sleutel bij het in stand houden van je immuunsysteem en wordt door professionele atleten tijdens intensieve training gebruikt om te voorkomen dat ze uitgeput raken. C ontsluit ook energie, bestrijdt slaperigheid, ondersteunt de werking van de hersenen en het zenuwstelsel en heeft krachtige anti oxiderende eigenschappen. En tot slot draagt ​​C bij aan de vorming van collageen voor bloedvaten, botten en kraakbeen.

E
Vitamine E
Vitamine E

Vitamine E - Vitamine E is een zonnestraal die voorkomt in zonnebloempitten. Het heeft antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen, dus dit luxe ingrediënt schittert vaak in huidverzorgingsproducten en cosmetica.

G
Glucose
Glucose

Glucose is de sleutel in onze zoektocht naar zowel energie als hydratatie, daarom hebben we onze formule bedacht om de prestaties te maximaliseren en calorieën te minimaliseren. Glucose is essentieel voor het functioneren van je lichaam, aangezien het je belangrijkste energiebron is, dus dit ingrediënt is belangrijk om je van brandstof te voorzien. Het is ook een superster voor hydratatie. In combinatie met natrium helpt het het lichaam om meer water op te nemen dan bij het drinken van alleen water. Een enkele portie Phizz is caloriearm en bevat slechts 3g suiker, minder dan de helft van een glas sinaasappelsap en vele malen minder dan andere toonaangevende sport- en energiedranken op de markt. We zijn wetenschappelijk samengesteld met de juiste hoeveelheid om je te helpen snel te hydrateren zonder extra toevoegingen.

H20
Water
Water

Last but never least, water! Je lichaam bestaat voor 60% uit water, dus je moet het gehydrateerd houden. Phizz is ontworpen om op te lossen in water met wetenschappelijk samengestelde verhoudingen van ingrediënten om de wateropname door het lichaam te maximaliseren, waardoor je slimmer en beter kunt hydrateren.

Gemaakt van zuivere & hoogwaardige ingrediënten


3x Meer Water

Phizz is een hydratatieversterker die wetenschappelijk is samengesteld om het lichaam te helpen sneller meer water op te nemen. Door Phizz aan je glas toe te voegen, wordt je lichaam 2-3 keer meer gehydrateerd dan bij alleen water.

Lees meer

Waarom wij elektrolyten nodig hebben

Elektrolyten zijn VIP's bij het hydrateren van uw lichaam en dragen bij aan de hersen-, zenuw- en spierfunctie. Phizz bevat de belangrijkste elektrolyten die verloren gaan door zweet, waardoor jij de juiste hoeveelheid weer terug krijgt.

LEES meer

Gebruik Phizz tijdens Sport

Phizz is een geweldige teamgenoot. Van hydratatie tot energie tot herstel, onze wetenschappelijk onderbouwde formule zit boordevol alles wat je nodig hebt om op je best te presteren tijdens en na het sporten.

Lees meer