Veelgestelde vragen

 

Product:

Waarom is Phizz anders dan andere bruistabletten?

Phizz combineert een door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) geïnspireerde re-hydratatie formule en een mix van essentiële vitaminen en mineralen. Diverse andere merken maken tabletten die of het een of het ander te bieden en bevatten of een hydraterende formule of multivitamines, niet beide. Phizz doet altijd meer dan de rest en is zorgvuldig samengesteld door onze wetenschappers om je te hydrateren en je vitamines en mineralen aan te vullen, om je lichaam te helpen de bijbehorende symptomen van vermoeidheid en uitputting te bestrijden en je weer helemaal fit te voelen.

Hoe werkt Phizz?

Phizz is een bruistablet die, wanneer opgelost in water, een hypotone oplossing. Dit betekent dat Phizz de kracht van osmosis gebruikt om de wateropname van het lichaam te ondersteunen. Phizz bevat ook zorgvuldig uitgebalanceerde hoeveelheden natrium en glucose om de wateropname verder te ondersteunen via de natrium-glucose transporteiwitten. Onderzoek wijst uit dat deze gecombineerde aanpak beter werkt bij het opnemen van water dan de isotone of overdreven hoge glucose oplossingen, die meestal te vinden zijn in andere sportdranken. We hebben ook essentiële vitaminen en mineralen toegevoegd om je lichaam te ondersteunen het beste uit zichzelf te halen en je je beste zelf te voelen. 

Kan ik Phizz dagelijks nemen? Hoeveel Phizz tabletten kan ik per dag nemen? 

Ja, Phizz is een waardevolle dagelijkse hydratatie en vitaminen supplement. We raden aan niet meer dan 4 tabletten (of twee dosisering zoals aangeven in de gebruiksinstructies) per dag. 

Wanneer kan ik Phizz het beste gebruiken?

Je kunt Phizz gebruiken als een dagelijks voedingssupplement of wanneer je een gezonde energy kick kunt gebruiken. Onze fans nemen Phizz normaal gesproken tijdens lange vliegreizen om dehydratatie en reis vermoeidheid tegen te gaan. Daarnaast gebruiken diverse top en amateursporters Phizz om de essentiële mineralen aan te vullen die verloren gaan tijdens het zweten. Phizz is de perfecte
ondersteuning voor een actieve levensstijl. Vol met alles wat je nodig hebt om op de toppen van je kunnen te presteren voor/na een work-out, of na een lange nacht
op stap.

Welke vitaminen en mineralen bevat Phizz? 

Onze wetenschappers hebben Phizz zo veelzijdig en compleet mogelijk gemaakt! Phizz bevat 19 essentiële vitaminen en mineralen naast de hydraterende eigenschap. Phizz bevat vitamine: A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, C and E. Daarnaast bevat Phizz de volgende mineralen: natrium, kalium, chloride, magnesium, calcium, zink, mangaan en koper. Kortom, we zijn een goede vriend om te hebben!

Hoe gebruik ik Phizz?

Phizz is zorgvuldig ontwikkeld voor effectieve re-hydratatie en vitamine kick wanneer 2 tabletten in een glas of een fles water van 300 ml worden opgelost. Zorg ervoor dat de tabletten volledig zijn opgelost voordat je Phizz drinkt. Voor het beste resultaat is het aan te raden Phizz te drinken nadat de tabletten zijn opgelost. Wanneer dit niet gaat drink Phizz dan binnen 24 uur en bewaar bij voorkeur in de koelkast.

Is Phizz gezond?

Phizz bevat een mix van vitaminen en mineralen gecombineerd met glucose en elektrolyten. Al deze ingrediënten zijn essentieel voor je lichaam om normaal te functioneren. Phizz is ontwikkeld als een alles in een product voor mensen met een actieve levensstijl en om hen te ondersteunen het maximale uit zichzelf te halen!

Is Phizz te gebruiken door diabetici?

Vraag om advies van je dokter voordat je Phizz gebruikt als je diabetes hebt. Phizz bevat 1.5 gram suiker per tablet. 

Is Phizz te gebruiken voor mensen met een hoge bloeddruk, hart- of vaatziekten, nierziekte, leverziekte of mensen met een natriumarm of kaliumarm dieet?

Vraag om advies van je dokter voordat je Phizz gebruikt als je een hoge bloeddruk, hart- of vaatziekten, nierziekte, leverziekte hebt of als je een natriumarm of kalium arm dieet volgt? Phizz bevat 135mg natriumchloride en 220mg kaliumchloride per tablet.

 

Is Phizz te gebruiken door zwangere vrouwen of als je borstvoeding geeft?

Vraag om advies van je dokter voordat je Phizz gebruikt als je zwanger bent of borstvoeding geeft.


Kan ik Phizz gebruiken als ik andere gezondheidsklachten heb? 

Phizz is geen medicijn en is niet bedoeld om een medische aandoening te behandelen of genezen. Vraag om advies van je dokter voordat je Phizz neemt wanneer je enige vorm van medicatie (inclusief medicijnen verkrijgbaar zonder recept) of bij de aanwezigheid van gezondheidsklachten. Neem Phizz niet als je allergisch bent voor enige van de in Phizz aanwezige ingrediënten. Als je nadelige bijwerkingen ervaart na het gebruik van Phizz, stop dan met het gebruik en raadpleeg een arts voor advies.

Is Phizz vegan?

Phizz is vegan, en is dus veilig te gebruiken bij een vegan of vegetarisch dieet. 

Is Phizz halal?

Phizz is geschikt voor gebruik door moslims.

Bevat Phizz genetisch gemodificeerd organismen (GMO's)?

Phizz is trots GMO-vrij te zijn.

Hoeveel calorieën bevat Phizz? Waarom bevat Phizz suiker en zout?

Een dosering Phizz (twee tabletten) bevat 18 calorieën. Glucose (of suiker) is een essentieel onderdeel in het verkrijgen van energie en bij het hydrateren, de Phizz formule maximaliseert prestaties en minimaliseert calorieën. Suiker is essentieel voor je lichaam om goed te kunnen functioneren omdat het de voornaamste energiebron is. Daarnaast is het een sterk middel in het ondersteunen van hydratatie voor het lichaam, we halen deze uit natuurlijke bronnen zoals maïs en tarwe. Dit gecombineerd met natrium (in Phizz vanuit steenzout), het ondersteunt het lichaam in het opnemen van meer water dan bij het drinken van alleen water. Een Phizz dosering is laag in calorieën en bevat slechts 3g suiker, minder dan in een half glas sinaasappelsap en meerdere malen minder dan in andere sport en energiedranken. Phizz is wetenschappelijk ontwikkeld en samengesteld met precies uitgebalanceerde hoeveelheden glucose en natrium om je lichaam optimaal te ondersteunen bij het snel opnemen van water zonder extra toevoegingen.

Is Phizz veilig voor kinderen?

De ingrediënt hoeveelheden in Phizz zijn ontwikkeld voor volwassen. We raden het gebruik van Phizz door kinderen af en adviseren een arts te raadplegen om te bepalen of het gebruik van Phizz te adviseren is voor mensen onder de 18 jaar. Phizz buiten bereik van kinderen bewaren.

What is the allergie informatie voor Phizz?

Phizz is soja-, gluten- en noten allergeenvrij. Neem Phizz niet als je allergisch bent voor een van de bestanddelen in Phizz.

Bevat Phizz ingrediënten die verboden of illegaal zijn die eventueel naar boven kunnen komen tijdens een drugs test?

Nee! Phizz wordt gebruikt door topsporters van over de hele wereld. Phizz kan voor, tijdens of na sportactiviteiten worden gebruikt. Phizz is geaccrediteerd door de Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT) en Informed Sports. Dit biedt atleten over de hele wereld de zekerheid dat Phizz zich houdt aan de internationale anti-doping laboratoriumnormen voor professionele atleten.

Hoe lang kan ik Phizz bewaren?

Kijk op de onderzijde van je verpakking voor de houdbaarheidsdatum. Wanneer Phizz al is opgelost in water, bewaar in de koelkast en nuttig binnen 24 uur.

Hoe kan ik Phizz het beste bewaren?

Bewaar Phizz op een koele droge plaats (onder de 25 graden celsius). Bewaar de tabletten in de tube waar ze in aankwamen en zorg dat deze goed gesloten is wanneer niet in gebruik. Bewaar buiten het zicht en bereik van kinderen.

Waar wordt Phizz gemaakt?

Phizz was ontwikkeld door een neurowetenschapper vanuit de U.K. en wordt geproduceerd door een vooraanstaande fabriek in Duitsland.

Zijn Phizz tubes en verpakkingen recyclebaar?

Phizz tubes zijn recyclebaar. We zijn plastic positief! Voor elke verkochte tube Phizz, 6x het gewicht van de verpakking is verzameld, gerecycled en voorkomen van het terechtkomen in de oceaan. Dat is 20.000 kilogram per jaar!

Verzending:

Verzend Phizz ook internationaal?

Jazeker! Je kunt voor diverse mogelijkheden kiezen tijdens het afrekenen of direct contact met ons opnemen voor specifieke verzoeken.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Bestelling geplaatst voor 17:00 uur worden dezelfde dag verzonden en de eerst volgende werkdag geleverd. 

Wat is jullie retourbeleid?

Helaas kunnen we vanwege de aard van het product geen retourzendingen van geopende tubes accepteren. Retourzendingen om andere redenen, bijvoorbeeld beschadigde producten, worden van geval tot geval bekeken. Neem contact op met info@Phizz.nl voor meer informatie.

Hoe kan ik mijn zending volgen?

De track & trace informatie van je bestelling kun je altijd terugvinden in je bevestigingsmail. 

Hoe gebruik ik een promo code?

Promo codes kunnen worden ingevoerd tijdens het plaatsen van je bestelling.

Welke betaalmethodes accepteren jullie? 

In de webshop kan je betalen met Creditcard en iDEAL.
Hoe deel ik een probleem met mijn bestelling?

Hiervoor kun je contact opnemen via info@phizz.nl.

Overig:

Ik ben een brand/influencer/atleet. Hoe kan ik samenwerken met Phizz?

Neem hiervoor contact op met Oldrik via info@phizz.nl.

Hoe kan ik Phizz verkopen in mijn eigen winkel?

Neem hiervoor contact op met Oldrik via info@phizz.nl.

 

Ik ben fan van Phizz! Hoe kan ik worden toegevoegd aan jullie mailinglijst?

Je kunt je inschrijven voor de Phizz nieuwsbrief door je mailadres hieronder achter te laten.