Waarom wij elektrolyten nodig hebben

Waarom wij elektrolyten nodig hebben

Elektrolyten zijn mineralen die dankzij hun ionische lading zeer goed oplosbaar zijn in water. Omdat ze zo gemakkelijk oplossen, kunnen ze naar alle cellen in je lichaam suizen en ze helpen hun verschillende functies uit te voeren. Deze omvatten de functie van zenuw, hersenen en immuunsysteem en meer.

We hebben ook allemaal gehoord dat elektrolyten belangrijk zijn na een goede training, maar heb je je ooit afgevraagd waarom?

Het korte antwoord is zweet. Je verliest belangrijke elektrolyten als je transpireert, maar gelukkig kan Phizz ze meteen weer aanvullen. Onze wetenschappelijk ontwikkelde formule bevat de belangrijkste elektrolyten die verloren gaan door zweet. Het herstellen van deze elektrolyten helpt krampen en spiervermoeidheid te voorkomen.

Elektrolyten zijn ook een goede manier om het hydratatie-niveau van jouw lichaam te reguleren. Phizz gebruikt elektrolyten om de gecombineerde kracht van ionen gradiënten en elektrolyt-transporteurs te benutten om jouw lichaam te helpen meer water te absorberen en jouw hydratatie te maximaliseren.

Wil je meer weten over deze uiterst belangrijke elektrolyten? Phizz wil je graag kennis laten maken met de elektrolytische sterren van onze formule: natrium, kalium, chloride, magnesium, calcium, mangaan, koper en zink. Ze hebben allemaal een aantal behoorlijk verbazingwekkende eigenschappen.