Phizz is Plastic Positief!

Phizz is Plastic Positief!

Phizz zet zich in om producten te maken die goed zijn voor je lichaam en vriendelijker zijn voor onze planeet. Onze tubes zijn recyclebaar, maar we wilden een manier vinden om meer te doen. We zijn trots om aan te kondigen dat we een samenwerking aan zijn gegaan met de bekroonde innovators van Plastic Bank® om plastic positief te worden. Dit betekent dat voor elke tube Phizz die je koopt, meer dan zes keer het gewicht aan plastic afval wordt verzameld, gerecycled en niet in onze oceaan terechtkomt. Dat is in totaal dit jaar alleen al 20.000 kilo!

Maar er is meer. Plastic Bank verbetert ook het leven van haar inzamelaars door plastic afval om te zetten in een economische hulpbron voor arme gemeenschappen. Plastic Bank-inzamelaars ontvangen een premie voor de materialen die ze verzamelen, waardoor ze in de basisbehoeften van het gezin kunnen voorzien, zoals boodschappen, brandstoffen, schoolgeld en een ziektekostenverzekering. Het ingezamelde materiaal wordt herboren als Social Plastic® dat gemakkelijk weer kan worden geïntegreerd in producten en verpakkingen als onderdeel van een gesloten toeleveringsketen.

"Als oprichters van een groeiend jong bedrijf is sociale verantwoordelijkheid niet altijd de meest gemakkelijke weg, maar het is buitengewoon belangrijk voor ons", zegt Dan Cray, medeoprichter van Phizz. "We zijn er trots op dat we samenwerken met de eco-strijders van Plastic Bank om te voorkomen dat plastic afval onze oceanen vervuilt en een verschil maakt in het leven van hun verzamelaars."

"Bij Plastic Bank hebben we een missie om de wereld in staat te stellen oceaanplastic te stoppen, een regeneratieve samenleving op te bouwen en armoede uit te roeien", aldus Yves Lesaffre, hoofd Sales, Europa bij Plastic Bank. “Om deze ambitie waar te maken, moeten we nauwe samenwerkingsverbanden aangaan met andere op waarde afgestemde organisaties. We zijn heel blij dat we onlangs een samenwerking met Phizz zijn begonnen! In onze eerste activering samen, zal Phizz bijdragen om meer dan 1 miljoen plastic flessen uit het milieu te halen. Een geweldig cadeau voor de wereld en voor onze oceanen! "

Phizz gelooft in het zorgen voor onze planeet en aardig zijn voor onze buren. We zijn trots om aan deze nieuwe reis te beginnen en voor jou om met ons mee te doen aan onze missie om iets terug te doen voor onze aarde!

Ga voor meer informatie naar www.plasticbank.com