Gebruik Phizz tijdens Sport

Gebruik Phizz tijdens Sport

Phizz is een natuurlijke, allround atleet, en er is een reden waarom we worden gebruikt door meer dan 50 professionele teams in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en de rest van de wereld. Van Premier League Football, Premiership rugby tot internationale cricketteams, Phizz drijft veel van 's werelds beste topsporters aan, maar we zijn er ook om je HIIT-trainingen, yoga, hardloopsessies, fietsen of wat je maar beweegt te ondersteunen. We staan ​​voor je klaar bij alles wat een atleet nodig heeft, inclusief hydratatie, energie en herstel.

Hydratatie is essentieel, maar genoeg water drinken tijdens het sporten om te bestrijden wat door zweet verloren gaat, kan een uitdaging zijn. Uitdroging kan een grote impact hebben op fysieke prestaties, slechts 2-3% verlies van lichaamsvocht kan deVO2max (je fysieke conditieniveau) en de hartprestaties aanzienlijk verminderen. Waterverlies kan ook van invloed zijn op het uithoudingsvermogen, de concentratie en het vermogen om de lichaamstemperatuur te reguleren.

De Phizz-formule is ontworpen als een hydratatieversterker, waardoor het water dat je drinkt nog meer waarde toevoegt. De hypotone oplossing zorgt ervoor dat je snel 2-3 keer meer water opneemt dan bij drinkwater alleen.

Energie is ook de sleutel tot lichaamsbeweging, en Phizz kan ook hier helpen. Phizz bevat een laag caloriegehalte van glucose, de belangrijkste brandstofbron voor jouw training. Het brede scala aan B-vitamines van de formule is essentieel voor het energiemetabolisme en de productie van rode bloedcellen die zuurstof door het lichaam transporteren.

Wat herstel betreft, is Phizz een opkikker na de training. Al dat zweet van een goede sportschoolsessie zal ook leiden tot verlies van elektrolyten. Phizz bevat de 5 belangrijkste elektrolyten die verloren gaan door zweet, waardoor krampen en spiervermoeidheid worden voorkomen. Intensieve training kan ook een negatieve invloed hebben op het vermogen van je lichaam om infecties te bestrijden. Phizz bevat veel ingrediënten die het immuunsysteem ondersteunen, waaronder vitamine A, C en E.

Phizz is ook geformuleerd met krachtige antioxidanten die de schade helpen beperken die wordt veroorzaakt door vrije radicalen die worden geproduceerd tijdens het sporten en helpen bij het herstel na het sporten. De dosis vitamine C ondersteunt het onderhoud en het herstel van bindweefsel inclusief bloedvaten, botten en ligamenten, die allemaal essentieel zijn voor optimale fysieke prestaties. Magnesium en zink zijn ook belangrijk voor spierherstel.

Phizz is ook batch-getest en gecertificeerd door Informed Sport, NZVT en geregistreerd in de Nederlandse Dopingwaaier, wat betekent dat zowel amateur- als professionele atleten volledig vertrouwen kunnen hebben in de kwaliteit en geloofwaardigheid van elke tube Phizz.

We zijn trainingsmaatjes met enkele van de beste sportscholen in Nederland, dus houd ons in de gaten in je favoriete studio of bestel Phizz meteen online!