Gebruik Phizz tijdens Reizen

Gebruik Phizz tijdens Reizen

Phizz houdt van reizen! Als je onderweg bent, kan het vooral lastig zijn om goed te eten en gehydrateerd te blijven. Een tube Phizz is vliegtuigveilig, past gemakkelijk in je tas en kan in een glas water worden gedaan, waar ter wereld je ook bent.

Vliegreizen kunnen uitdroging veroorzaken vanwege de lange tijd die je doorbrengt in een zeer droge cabine. Vliegtuigcabines hebben een luchtvochtigheid van ongeveer 10%, wat bij een luchtvochtigheid van 25% droger is dan de Sahara. Voor de context steden als New York of Amsterdam hebben een luchtvochtigheid van ongeveer 60-80%.

Dat glas wijn of de kop cafeïne als je landt, kan ook de negatieve effecten van de droge cabine verergeren. Uitdroging kan de alertheid verminderen, de angst vergroten en een negatieve invloed hebben op jouw algehele humeur, en dat is niet hoe iemand een reis wil beginnen. Phizz helpt het water dat je aan boord krijgt optimaal te benutten door de hoeveelheid vocht die je opneemt te verhogen.

Na urenlang in een vliegtuig te hebben gezeten met weinig tot geen slaap, kan een jetlag optreden. Je kan je moe voelen, uitgeput zijn en niet goed kunnen slapen omdat jouw lichaam omgaat met veranderingen in het circadiane ritme. Phizz bevat ingrediënten zoals magnesium, B-vitamines en vitamine C die de negatieve effecten van vliegreizen tegengaan. De hydratatie formule kan ook helpen bij sommige gevoelens van vermoeidheid als gevolg van uitdroging door je tijd in de lucht.

Blijf gehydrateerd, blijf gezond en bewaar de vrede met je reisgenoten. Neem Phizz altijd mee op reis!