3x Meer Water

3x Meer Water

Gehydrateerd blijven is key bij veel van de essentiële functies van je lichaam, maar het kan ook een lastige aangelegenheid zijn in onze drukke wereld. Maar vrees niet! Phizz is de hydratatie versterker om je te helpen het meeste uit je water te halen in één eenvoudige stap. Gooi Phizz gewoon in je water en gaan!

Waarom is het zo belangrijk om gehydrateerd te blijven? Uitdroging kan het lichaam zwaar belasten en zelfs milde uitdroging (slechts 1-2%) kan aanzienlijke effecten hebben, waaronder hoofdpijn, mentale en fysieke vermoeidheid, stemmingswisselingen, prikkelbaarheid en verminderde prestaties bij cognitieve taken zoals aandacht, geheugen en kritisch denken. Yikes!

Ondanks al deze onaangename effecten, is uitdroging niet ongewoon. Uit een recent onderzoek is gebleken dat een vijfde van de huisartsbezoeken wordt veroorzaakt door vermoeidheid en een tiende daarvan wordt verondersteld te worden veroorzaakt door uitdroging.

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom zoveel mensen met dit probleem worden geconfronteerd. Uitdroging kan worden veroorzaakt door veel kleine dingen in je dagelijks leven. Omgevingsfactoren zijn zaken als een warm kantoor of reizen met het vliegtuig. Het kan ook worden veroorzaakt door levensstijlfactoren zoals je training, je ochtendcocktail, je avondcocktail of gewoon te druk zijn om genoeg water te drinken.

Klaar voor een wetenschappelijke les over hoe Phizz re-hydrateert? Phizz bruistabletten vormen een hypotone elektrolytoplossing wanneer ze worden opgelost in water. Dit betekent dat Phizz de kracht van osmose benut om de wateropname in het lichaam te stimuleren. Phizz bevat ook zorgvuldig afgemeten hoeveelheden natrium en glucose om de wateropname door de natriumglucose-co-transporter te stimuleren. Het is aangetoond dat deze gecombineerde aanpak meer water absorbeert dan de isotone of overdreven suikerhoudende oplossingen die doorgaans in sportdranken worden gebruikt.

Liever in het kort? Onze unieke formule, ontworpen door Phizz-wetenschappers, werkt harder om je te helpen sneller meer hydratatie uit je water te halen, wat een winst!