Phizz is Plastic Positief!
We zijn enthousiast om aan te kondigen dat we een partnerschap zijn aangegaan met de bekroonde innovators van Plastic Bank® om plastic positief te worden!
3x Meer Water

Phizz is de hydratatie versterker die wetenschappelijk is samengesteld om het lichaam te helpen sneller meer water op te nemen. Door Phizz aan je glas water toe te voegen, wordt je lichaam 2-3 keer meer gehydrateerd dan met alleen water.

Waarom wij elektrolyten nodig hebben
Elektrolyten zijn VIP's bij het hydrateren van jouw lichaam en dragen bij aan de hersen-, zenuw- en spierfunctie. Phizz bevat de belangrijkste elektrolyten die verloren gaan door zweet, waardoor jij de juiste hoeveelheid snel weer terug krijgt.
Gebruik Phizz tijdens Werk

Een beetje ondersteuning nodig voor lange dagen op het werk? Phizz helpt je op jouw mentale hoogtepunt te presteren en vol energie de dag door te komen.

Gebruik Phizz tijdens Reizen

Maak kennis met je nieuwe favoriete reisgenoot. Onze uitgebreide formule houdt je gehydrateerd en bestrijdt vermoeidheid tijdens lange vluchten of reisdagen.

Gebruik Phizz tijdens Sport

Phizz is een geweldige teamgenoot. Van hydratatie tot energie en herstel, onze wetenschappelijk onderbouwde formule zit boordevol alles wat je nodig hebt om de toppen van je kunnen te presteren tijdens en na het sporten.

Behoud je Zen bij het (thuis)werken
Phizz gelooft dat wellness verder gaat dan fysieke gezondheid alleen. We spraken met Phizz-vriend en meditatieleraar Nick DiMattina om ons inzichten te geven over hoe je de zen kunt behouden, of je nu thuis werkt of op kantoor. Hierbij zijn...
Voedingsdeskundige tips om weer in vorm te komen
Dieet en voeding spelen een grote rol in je fitnessroutine. Voor advies over hoe je goed kunt eten terwijl je terugkeert naar de sportschool of teamsporten herstart na een onderbreking, gingen we ons tot onze vertrouwde vrienden bij RugbyGrub, Harry Elrington...
Cricket West Indies gebruiken Phizz als hun officiële hydratatie Partner
Cricket is terug en we hebben nog meer goed nieuws! Phizz is trots te zijn verkozen als de officiële hydratatie partner van Cricket West Indies. De samenwerking werd op 8 juli 2020 gelanceerd op het veld tijdens de langverwachte eerste test...